Egmont Publishing - nyt hovedkontor

Danske Bank

Egmont Publishing - nyt hovedkontor Egmont Publishing - nyt hovedkontor Egmont Publishing - nyt hovedkontor

Projekt Info

I 2016 flyttede Egmont Publishing med sine 350 ansatte ind i nye rammer på Strødamvej 46. Ombygningen er udviklet og gennemført af Ole Hagen arkitekter i samarbejde med Dorte Mandrup arkitekter, der på vegne af Danske Bank fik opgaven at tilføre lejemålet nyt liv. Målet har været at skabe en attraktiv arbejdsplads for Egmonts mediestab, der favner behovet for kreativ interaktion, seriøs markedsføring og journalistisk fordybelse.

Projektets omdrejningspunkt er bygningens store atrium, der fungerer som katalysator for lys og bevægelse på tværs af bygningens etager. Her bindes huset sammen af nye fritlagte trappeforbindelser, der flere steder er udvidet med platforme til ophold og uformelle møder.
Kontorområderne er åbnet op mod atriet og får mere glæde af lyset end førhen. En række mødebokse ligger spredt over de større kontorer og skaber rumlig variation. Den nye kantine er også en integreret del af projektet, der med sine glasvægge diskret indpasser sig i den nordlige fløj.

På bygningens tag er der opført en ny pavillon med tilknyttet tagterrasse. Pavillonen er indrettet til et eksklusivt møderum med store glaspartier, der giver en flot panoramaudsigt til Københavns Østerbro- og Nordvestkvarterer.